11o’COFFEE THE ROCK HILVERSUM

Zoek je een sfeervolle locatie voor jouw vergadering, training, evenement of om te werken?

Zoek je een sfeervolle locatie voor je vergadering, training, evenement of om te werken? Dan ben je bij 11O’COFFEE aan het juiste adres.

 

Onze unieke locatie biedt een wereld aan mogelijkheden:

Met 400 m² is er genoeg ruimte voor jouw event, training of werkplek
Met 135 gratis parkeerplaatsen voor de deur hoef je nooit ver te lopen
Met energieklasse A+ is het ook hartje zomer goed vertoeven

Evenementen

Op zoek naar een centraal gelegen, goed te bereiken, unieke evenementenlocatie in Hilversum? Het bijzondere kantoorgebouw The Rock office 16 biedt daarvoor verrassend veel mogelijkheden. 

Wil je een zakelijk event, borrel, verjaardag, babyshower, huwelijksjubileum of bedrijfsfeestje organiseren? Wij helpen je graag verder. 11 O’COFFEE The Rock zal er alles aan doen om jouw evenement tot een succes te maken. Een evenement waar nog lang over zal worden nagepraat.

Flexwerken in Hilversum

Ben jij op zoek naar een luxe werkplek, dan kan je ook bij ons terecht. 11 O’COFFEE The Rock office 16 heeft alles in huis voor je flexwerkplek. Door de locatie is het ook een perfecte plek om te netwerken. Je kunt hier terecht voor onze heerlijke 11 O’COFFEE blend koffie, een vers ontbijt of lunch, maar ook prima een ochtend, middag of zelf gehele dag werken met alle voorzieningen die je nodig hebt.

Vergader ruimtes

Binnen 11 O’COFFEE The Rock kun je meerdere, schitterende vergaderruimtes huren. Modern ingerichte ruimtes, van alle gemakken voorzien en in verschillende groottes. We beschikken over drie vergaderruimtes: ‘Utrecht’, ‘Rotterdam’, ‘Amsterdam’ en 135 gratis parkeerplaatsen.

Bij te boeken na reservering:

  • Optie 1: onbeperkt koffie en/of thee: € 10,- euro per persoon (exclusief btw)
  • Optie 2: Lunch + jus d’orange: € 15,- euro per persoon (exclusief btw)

Ter plaatse te bestellen:

  • Diverse versnaperingen (zoals borrelplank, gebak en/of diverse dranken) kunnen in de vergaderruimte ter plaatse besteld worden via de menukaart. 

Utrecht

Vergaderruimte ‘Utrecht’: deze ruimte is geschikt voor 6-8 personen. Het huurbedrag voor een dagdeel (4 uur) is € 100,-, voor een hele dag (8 uur) bedraagt dat € 175,-.

Rotterdam

Vergaderruimte ‘Rotterdam’: deze ruimte is geschikt voor 8-12 personen. Het huurbedrag voor een dagdeel (4 uur) is € 100,-, voor een hele dag (8 uur) bedraagt dat € 175,-.

Amsterdam

Vergaderruimte ‘Amsterdam’: deze ruimte is geschikt voor 12-14 personen. Het huurbedrag voor een dagdeel (4 uur) is € 100,-, voor een hele dag (8 uur) bedraagt dat € 175,-.

Bereikbaarheid

Het schitterende gebouw 11 O’COFFEE The Rock office 16 vind je aan de Naarderweg 16 in Hilversum. Het ligt aan de doorgaande route tussen Hilversum en Bussum en nabij de nieuwe noordelijke hoofdentree van het Media Park Hilversum.

Het gebouw wordt omsloten door de A1 en de A27. Met de auto ben je in 8 minuten op de A1 en in 10 minuten op de A27. ‘The Rock’ ligt bovendien slechts 30 km van Schiphol en Amsterdam.

Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is erg goed, het treinstation vind je namelijk pal naast het Media Park Hilversum. De ‘Mediashuttle’ rijdt tot slot frequent tussen NS-station Hilversum en het Media Park Hilversum, vanwaar het gebouw nog enkele (loop)minuten verwijderd is.

11O’COFFEE Espresso Barista

Al onze koffies zetten we met deze verse bonen blend. Wat kunnen we je vertellen over de smaak, de herkomst en de branding van de bonen?

  • Espresso Barista smaak: evenwichtig door de blend van verschillende koffieboonsoorten. De koffie heeft een sterkte, balans, zuurgraad en body die je verwacht van een goede espresso.
  • Herkomst bonen: 100% natuurlijke kwaliteit, geselecteerd uit Colombia, Brazilië, Guatemala en Togo. Op smaak voor de beste espresso in zijn soort, speciaal geproduceerd voor 11 O’COFFEE
  • Branding bonen: medium roast. Met een zorgvuldig gecontroleerd brandproces behouden we de aroma’s en smaken van de koffie.

Onze koffiespecialiteiten bereiden wij met alle soorten plantaardige melk die je kunt wensen: soya, haver, almond of kokos. Voor de liefhebbers naar wens met verse slagroom. Daarbij serveren we, als je dat lekker vindt, onze gebaksspecialiteiten: bananenbrood, stroopwafelcake, pastel de nata en onze overheerlijke appeltaart. Allemaal iedere dag vers door ons gebakken.

Naast onze overheerlijke 11 O’COFFEE blend hebben wij negen soorten kruidenthee die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Let vooral ook even op de bijzondere namen van verschillende soorten thee.

Ontbijt & Lunch

Bij 11 O’COFFEE serveren wij een vers, energie gevend ontbijt. Maar ook verzorgen wij een verse, overheerlijke lunch. Op het menu vind je:

Zowel bij ontbijt als lunch serveren wij naar wens een van onze koffievarianten, theesoorten, smoothies of jus d’orange.

Smoothies & Juices

Bij 11 O’COFFEE kun je ook terecht voor de lekkerste vitamineboost smoothies en verse jus d’orange.
 

  • Purple smoothie (blauwe bes, aardbei, mango, sinaasappelsap, citroensap)
  • Green smoothie (spinazie, ananas, banaan, sinaasappelsap)
  • Pink smoothie (framboos, banaan, sinaasappelsap, citroensap, yoghurt)
  • Ontbijt smoothie (havermout, lijnzaad, aardbei, melk, vanillearoma, sinaasappelsap)

ontdek onze locaties

Brinklaan Bussum

The Rock Hilversum

11 O'COFFEE TRUCK

Reservering maken? We helpen je graag!
Bel nu
Routebeschrijving