Magische plek in bussum

Verse koffie, gezonde shakes en heerlijke broodjes…
Waar heb jij zin in vandaag?

Magische plek in Bussum

Laat je betoveren door de aroma’s zodra je 11 O’COFFEE binnenstapt. Je wordt omarmd door de warme sfeer en de verleidelijke geur van vers gebrande koffiebonen. Neem plaats in onze gezellige hoekjes en laat je verrassen door de meesterwerken die onze barista’s creëren. Van zijdezachte cappuccino’s met perfect aangebrachte latte art tot krachtige espresso’s die je smaakpapillen doen ontwaken.

Maar bij 11 O’COFFEE draait het niet alleen om de koffie. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Laat de wereld om je heen even los terwijl je geniet van ons verse gebak, met liefde gemaakt en perfect te combineren met je favoriete koffie. Verder kun je je smaakpapillen laten verwennen met een heerlijk ontbijt of een simpele, maar overheerlijke lunch.

Kom langs en ontdek de perfecte balans van smaak, ambacht en gastvrijheid. Een heerlijke kop koffie wacht op je, klaar om je te verwelkomen in de magische sfeer van 11 O’COFFEE in Bussum.

Speciale koffie in Bussum

11 O’COFFEE ESPRESSO BARISTA

Al onze koffies zetten we met deze verse bonen blend. Wat kunnen we je vertellen over de smaak, de herkomst en de branding van de bonen?

Espresso Barista smaak: evenwichtig door de blend van verschillende koffieboonsoorten. De koffie heeft een sterkte, balans, zuurgraad en body die je verwacht van een goede espresso.

Herkomst bonen: 100% natuurlijke kwaliteit, geselecteerd uit Colombia, Brazilië, Guatemala en Togo. Op smaak voor de beste espresso in zijn soort, speciaal geproduceerd voor 11 O’COFFFEE.

Branding bonen: medium roast. Met een zorgvuldig gecontroleerd brandproces behouden we de aroma’s en smaken van de koffie.

Onze koffiespecialiteiten bereiden wij met alle soorten plantaardige melk die je kunt wensen: soya, haver, almond of kokos. Voor de liefhebbers naar wens met verse slagroom. Daarbij serveren we, als je dat lekker vindt, onze gebaksspecialiteiten: bananenbrood, stroopwafelcake, pastel de nata en onze overheerlijke appeltaart. Allemaal iedere dag vers door ons gebakken.

Speciale kruiden thee in Bussum

Kruidenthee

Naast onze overheerlijke 11 O’COFFEE blend hebben wij negen soorten kruidenthee die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Let vooral ook even op de bijzondere namen van verschillende soorten thee.

Verse thee

Daarnaast serveren we natuurlijk ook verse thee. Zoals Gemberthee, Muntthee en Chai latte

Ontbijten & Lunchen in Bussum

Bij 11 O’COFFEE serveren wij een vers, energie gevend ontbijt. Maar ook verzorgen wij een verse, overheerlijke lunch. Op het menu vind je:

Zowel bij ontbijt als lunch serveren wij naar wens een van onze koffievarianten, theesoorten, smoothies of jus d’orange.

Smoothies & Juices

Bij 11 O’COFFEE kun je ook terecht voor de lekkerste vitamineboost smoothies en verse jus d’orange. We hebben heerlijke en gezonde smoothies: Purple smoothie, Green smoothie, Pink smoothie of een heerlijke Ontbijt smoothie.

11 O’COFFEE Favorites

Zie hieronder de 11O’COFFEE favorites. Onze favoriete koffies, smoothies, gerechten en heerlijke baksels! Waar wij en nog belangrijker onze gasten ontzettend blij van worden!

Leuke Evenementen

Wil je een bijzonder evenement organiseren? Dan verwijzen wij je voor een bijzondere locatie graag door naar onze andere vestiging 11 O’COFFEE The Rock office 16. Of als je zelf al een locatie hebt, kijk dan naar onze 11 opvallende O’COFFEE on Wheels truck.

Ontdek ook onze 11 O’COFFEE on Wheels truck.

ontdek onze locaties

Brinklaan Bussum

11 O'COFFEE TRUCK

Reservering maken? We helpen je graag!
Bel nu
Routebeschrijving